Akademio er en digital platform, som samler folk omkring læring og udvikling af kompetencer. Hos os skal mennesker mødes, inspirere hinanden og udvide horisonter!

Mange mennesker har udviklet færdigheder og særlige evner, som andre kunne have glæde af at få indsigt i – og disse skal synliggøres! Akademio er stedet hvor alle evner får plads til at blomstre, og hvor nysgerrigheden og muligheden for at lære får nye rammer.

Kun fantasien sætter grænser!

Med en profil på Akademio, får du en platform, hvorfra du kan tilbyde kurser, workshops og lignende, til alle, der vil forbedre sig enten personligt eller professionelt – og du kan tjene penge på det! Prisen for dine kurser bestemmer du helt selv, og der stilles ingen krav til niveau. Om du er én eller flere om en profil gør ingen forskel, så længe alle har lysten til at lære fra sig!

Personlige profiler udformes let på egen hånd med mulighed for at tilføje introduktionsvideoer, billeder og beskrivelser af egne evner og kompetencer.

For at udvikle og forbedre platformen tager Akademio et mindre gebyr på 8% ved hvert solgt kursus, workshop etc. Hvilket skal sikre, at endnu flere bliver opmærksomme på glæden ved at lære i fælleskab.

Akademio ønsker at samle hverdagens specialister, folk med særlige talenter, og matche dem med nysgerrige mennesker med mod på udfordringer.

Tilmeld dig Akademio, og hjælp os med at skabe en ny kultur for hvordan vi omgås hinanden!