Hvad er Akademio?

“Akademio er en online handelsplatform hvor alle, uanset faglig baggrund, nemt og gratis kan sælge deres viden. Lidt lige som den blå avis bare med viden i form af kurser, workshops og rådgivning i stedet for ting…”


Akademio tilbyder dig en unik adgang til know how fra professionelle undervisere, mentorer, eksperter og også fra helt almindelige mennesker fra hele landet der sælger deres ekspertise og viden. Vi brænder virkelig for at tilbyde dig den bedst mulige platform til netop dette!


Både professionelle undervisere, mentorer, coaches og rådgivere samt helt almindelige mennesker kan sælge deres viden og know how eller oprette en online rådgivningsprofil og komme i kontakt med kunder i hele landet...

Gratis...

Opret et gratis opslag

For alle der vil sælge deres know how online uden at skulle oprette egen hjemmeside. Dit opslag kommer online med det samme.

Andre sevices

Akademio E-learningplatform

Tilbyd dine kunder et online e-learningkursus som de vil elske! Opret nemt selv et eller flere kurser. Tilføj lektioner med tekst, video, quiz og vedhæftede filer så som billeder og PDF'er.

Samarbejde?

Alle der har viden de vil sælge, skal kunne gøre det!

Det er vores mantra hos Akademio. Hvis du har en god ide men mangler hjælp til markedføring, online video-produktion, undervisningslokale osv. osv. så lad os samarbejde om projektet... 

Kalenderbooking på dit opslag

Tilbyder du 1 til 1 rådgivning så lad dine kommende kunder booke og betale en tid direkte fra dit opslag. Du kan selv bestemme hvilke tider der er ledige. Systemet synkroniserer automatisk de tider der bliver booket med din kalender på din smartphone og computer.Følg os på Facebook hvor alle nyheder og gode tilbud bliver postet.