Hvad er Akademio?

“Akademio er en online handelsplatform hvor alle, uanset faglig baggrund, nemt og gratis kan sælge deres viden. Lidt lige som den blå avis bare med kurser, workshops og Know How i stedet for ting…”

Det er en unik adgang til viden fra professionelle undervisere, mentors, eksperter og fra helt almindelige mennesker fra hele landet der deler og sælger deres ekspertise og viden.

Man kan købe og sælge kurser og workshops med fysisk tilstedeværelse, 1 til 1 undervisning eller online e-learning, mentor-rådgivning og vidensdeling mellem helt almindelige mennesker.

Akademio tilbyder lige nu to gratis services

  • Opret selv et Akademio-opslag og sælg din Know How her på siden
  • Akademio E-learningplatform (sælg din viden online med tekst, video og quiz mulighed)

Bemærk: Det er ikke et krav at anvende vores sikre betalingsløsning fra Yourpay. Du kan gratis oprette opslag og anvende platformen hvis du selv aftaler betaling med dine købere. Hvis du vælger at anvende det sikre betalingssystem tager Akademio 8% per transaktion Derudover tager Yourpay 1,45% per transaktion.

Opret dit opslag
Det kommer online på Akademio med det samme og du kan selv redigere i tekst og billeder i selvbetjeningen når du er logget ind. Klik her for at oprette et opslag

Kontakt kundeservice hvis du vil have adgang til Akademios gratis e-learningplatform eller hvis du er mentor og ønsker at høre priser på brug af Akademios mentorplatform som med fordel kan anvendes i forlængelse af dine salg her på siden.

Kontakt vores fantastisk søde kundeservice her hvis du er i tvivl om noget… 🙂
Og læs de seneste nyheder om platformen og connect med os på vores facebookside