Worst Case Scenario

Dette kursus forbereder dig så du kan handle mest muligt hensigtsmæssigt i 'worst case scenario' situationer.

Du lærer blandt andet:

  • Hvordan du skal træne for at være forberedt fysisk, mentalt og praktisk
  • Konkrete teknikker og principper der kan rede dit liv hvis det værst tænkelige sker

Hvad er et 'worst case scenarie'?

Forestil dig at du er på vej på ferie og pludselig må flyet nødlande i et øde område (og dem er der rigtigt mange af). I må nu klare jer selv og overleve ind til en redningsaktion bliver iværksat for at finde jer. På dette kursus lærer du de få enkle regler der kan holde dig i live indtil redningsholdet ankommer.

Et andet worst case scenarie kunne være at man pludselig befinder sig midt i et angreb på åben gade. Også selv om vi i Danmark heldigvis har nogen af verdens skarpeste hjerner der arbejder på højtryk for at forhindre at det scenarie nogen sinde kommer til at ske. Men hvis du rejser på ferie til udlandet er det stadig en god ide at vide hvordan du reagerer mest hensigtsmæssigt i tilfælde af terror. Og det lærer du på dette kursus. 

Hvem bør deltage på dette kursus?

Rejsende

Alle der rejser til udlandet på ferie eller på forretningsrejser. Lær hvordan forbereder dig bedst muligt og hvordan du skal handle for at overleve i en række worst case scenarier både hjemme og i udlandet.

Helt almindelige mennesker

Alle der gerne vil være i stand til at passe bedre på sig selv og dem de holder af. Uanset hvor i verden man befinder sig. På dette kursus lærer du at beskytte dine nærmeste så chancen for at overleve et worst case scenarie forhøjes markant. 

Hvad lærer du på kurset?

Dette kursus består af følgende kurser sat sammen til en samlet pakke.Kurset består af en smule teori der er beskåret så kun de mest essentielle teknikker er taget med (keep it simple, less is more) kombineret med en hel masse praktiske øvelser guided 1 til 1 af din instruktør. Du kan være sikker på at du lærer at overleve i virkeligheden og ikke bare har teoretisk viden fra en bog eller en video på youtube. 

Hvem underviser?

Dette kursus er arrangeret af Dansk specialtræning. Vi har samarbejde med en række instruktører og kan derfor tilbyde dig denne træning som en helt unikt tilbud i Danmark. 

Skriv dig på ...

Er du interesseret i dette kursus så er det vigtigt at du skriver dig på interesselisten her under! 

Vi opretter først nye kursusdatoer når vi har interesserede nok på denne liste.


Din interesse er helt uforpligtende og du modtager kun nyheder om kurser fra Dansk Specialtræning...